• Nátrium-glutamát mentes, tartósítószer mentes. Folyékony fűszerpác sült és sült húsok készítéséhez. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. Ajánlott adagolás: 150 g pác 3000 g húshoz.
  • Nátrium-glutamát mentes, tartósítószer mentes. Folyékony fűszerpác sült és szárnyasok készítéséhez. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. Ajánlott adagolás: 150 g pác 3000 g húshoz.
  • Nátrium-glutamát mentes, tartósítószer mentes. Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. Ajánlott adagolás: 150 g pác 3000 g húshoz.
  • Folyékony fűszerpác sült és grillezet húsok készítéséhez. Ajánlott adagolás: 90 g pác 600 g húshoz. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne sózza be!
  • Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Ajánlott adagolás: 90 g pác 700 g húshoz. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne sózza be!
  • Folyékony fűszerpác sült és grillezet húsok készítéséhez. Ajánlott adagolás: 90 g pác 700 g húshoz. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne sózza be!
  • Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Ajánlott adagolás: 90 g pác 700 g húshoz. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne sózza be!

Cím