• Nátrium-glutamát mentes, tartósítószer mentes. Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. Ajánlott adagolás: 150 g pác 3000 g húshoz.
  • Nátrium-glutamát mentes, tartósítószer mentes. Folyékony fűszerpác sült és szárnyasok készítéséhez. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. Ajánlott adagolás: 150 g pác 3000 g húshoz.
  • Nátrium-glutamát mentes, tartósítószer mentes. Folyékony fűszerpác sült és sült húsok készítéséhez. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. Ajánlott adagolás: 150 g pác 3000 g húshoz.

Cím