• A szegűbors íze fűszeres, csípős a feketeborséhoz hasonló, aromás illata pedig a fahéj, szerecsendió, szegfűszeg és a bors együttesére emlékeztet. Felhasználása: Levesekbe, mártásokba, marinádokba, szárnyas ételekhez használják. Gomba, valamint egyéb zöldségek, és uborka eltevéséhez szinte nélkülözhetetlen.
  • A szegűbors íze fűszeres, csípős a feketeborséhoz hasonló, aromás illata pedig a fahéj, szerecsendió, szegfűszeg és a bors együttesére emlékeztet. Felhasználása: Levesekbe, mártásokba, marinádokba, szárnyas ételekhez használják. Gomba, valamint egyéb zöldségek, és uborka eltevéséhez szinte nélkülözhetetlen.
  • Sóból és fűszerekből álló fűszersó, mely a szárnyas ételeknek kiváló fűszeres ízt ad.
  • Hozzáadott só és ízfokozó mentes.
  • Fűszerkeverék, mely csodálatos színt és ízt ad a burgonyából készült ételeknek.
  • Fűszerkeverék, mely csodálatos színt és ízt ad a csirkéből készült ételeknek.
  • Fűszerkeverék, mely csodálatos színt és ízt ad a sertéshúsból készült ételeknek.
  • Feldolgozott szárított zöldség. Felhasználása: Szendvicsek, melegszendvicsek, rántotta, hot dog, hamburger, saláták, köretek készítéshez és ételek.
  • Fűszersó, mely kellemes ízt és színt ad a szárnyas ételeknek.
  • A petrezselyemzöld az európai konyhák kedvenc fűszere, az ételeknek kellemes, édeskés ízt és aromát ad. Felhasználása: A petrezselyemzöldet levesek, mártások, pástétomok, saláták, töltelékek, párolt és vadhúsok ízesítésére használjuk.
  • Felhasználása: Illatával, erősen aromás és pikáns ízével a majorannára és a kakukkfűre emlékeztet. Gulyások, pizza, csirkehús, hal, saláták, spagetti tészta és spagetti öntetek ízesítésére használják.
  • Az európai konyhák közkedvelt fűszere, íze és illata aromás, kissé pikáns. Jól használható más fűszerekkel együtt, pl. köménnyel, feketeborssal, kakukkfűvel. Felhasználása: Levesek, mártások, saláták, mindenfajta húsok, gulyások, disznótoros különlegességek elkészítéséhez használható. Pástétomokba, töltelékbe, valamint burgonyából készült ételekhez is használják.

Cím