• A fűszerkömény a leggyakrabban használt fűszerfajták közé tartozik. Felhasználása: A köményt levesek, mártások, valamint káposztával, burgonyával készült ételek elkészítéséhez használjuk. Kiválóan alkalmas sertés, és báránysültek ízesítésére, továbba kenyér és péksütemények sütéséhez.
  • A fűszerpaprika az egyik legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Az ételeknek édeskés ízt és kellemes aromát ad. Felhasználása: A paprikát levesek, húsételek, mártások, töltelékek, fasírozott, valamint sós sütemények elkészítéséhez használjuk. Fűszerkeverékek egész sorának alkotórésze. Minden fajta gulyás és pörkölt jellegű étel elkészítésénél alapvető összetevőként szolgál.
  • A fűszerpaprika az egyik legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Az ételeknek édeskés ízt és kellemes aromát ad. Felhasználása: A paprikát levesek, húsételek, mártások, töltelékek, fasírozott, valamint sós sütemények elkészítéséhez használjuk. Fűszerkeverékek egész sorának alkotórésze. Minden fajta gulyás és pörkölt jellegű étel elkészítésénél alapvető összetevőként szolgál.
  • A fűszerpaprika az egyik legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Az ételeknek édeskés ízt és kellemes aromát ad. Felhasználása: A paprikát levesek, húsételek, mártások, töltelékek, fasírozott, valamint sós sütemények elkészítéséhez használjuk. Fűszerkeverékek egész sorának alkotórésze. Minden fajta gulyás és pörkölt jellegő étel elkészítésénél alapvető összetevőként szolgál.
  • A fűszerpaprika az egyik legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Az ételeknek édeskés ízt és kellemes aromát ad. Felhasználása: A paprikát levesek, húsételek, mártások, töltelékek, fasírozott, valamint sós sütemények elkészítéséhez használjuk. Fűszerkeverékek egész sorának alkotórésze. Minden fajta gulyás és pörkölt jellegű étel elkészítésénél alapvető összetevőként szolgál.
  • Sóból és fűszerekből álló fűszerkeverék, mely kiváló íst és színt ad a sült és grillezett húsoknak.
  • Só és fűszerek keveréke, mely a görög ételeknek kiváló ízt ad.
  • Az európai konyhák közkedvelt fűszere, íze és illata aromás, kissé pikáns. Jól használható más fűszerekkel együtt, pl. köménnyel, feketeborssal, kakukkfűvel. Felhasználása: Levesek, mártások, saláták, mindenfajta húsok, gulyások, disznótoros különlegességek elkészítéséhez használható. Pástétomokba, töltelékbe, valamint burgonyából készült ételekhez is használják.
  • Felhasználása: Illatával, erősen aromás és pikáns ízével a majorannára és a kakukkfűre emlékeztet. Gulyások, pizza, csirkehús, hal, saláták, spagetti tészta és spagetti öntetek ízesítésére használják.
  • A petrezselyemzöld az európai konyhák kedvenc fűszere, az ételeknek kellemes, édeskés ízt és aromát ad. Felhasználása: A petrezselyemzöldet levesek, mártások, pástétomok, saláták, töltelékek, párolt és vadhúsok ízesítésére használjuk.
  • Fűszersó, mely kellemes ízt és színt ad a szárnyas ételeknek.

Cím