• A kömény a leggyakrabban használt fűszerfajták köze tartozik. Burgonyából készült  ételekbe, levesekbe, mártásokba, káposztába, sertés és báránysültek ízesítésére, kenyérbe és péksüteményekbe használják.
  • A kömény a leggyakrabban használt fűszerfakták közé tartozik. Burgoyából készült ételekbe, levesekbe, mártásokba, káposztába, sertés és báránysültek ízesítésére, kenyérbe és péksüteményekbe használják.
  • Édeskés-fűszeres ízt ad az ételeknek. Magas vitamintartalommal rendelkezik. A petrezselyemzöldet levesek, tejszínes mártások, burgonya, tojásos és zöldséges ételek, szendvicskrémek, pástétomok, salátak, töltelékek, párolt és vagdalt húsok ízesítésére használják.
  • A metélőhagymának fűszeres illata és a hagymáéhoz hasonló íze van. Salátákba, főleg paradicsomsalátába és uborkasalátába, a hagymához hasonlóan szinte minden ételbe, levesekbe, sajtokba, rántottába és szendvicskrémekbe, pástétomokba használják.
  • A csípős paprikát levesek, mártások, húsételek, elkészítésénél használjuk. A fűszerkeverékek egész sorának nélkülözhetetlen alkotórésze. Mindenfajta gulyás, pörkölt elkészítésénél alapvető összetevőként szolgál.
  • A füstölt paprikát levesek, mártások, húsételek elkészítésénél használjuk. Gulyás, pörkölt elkészítésénél alapvető összetevőként szolgál. Kellemesen édes ízvilágát a szárítás utáni füstöléstől kapta.
  • A fűszerpaprika az egyik legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Az ételeknek édeskés ízt és kellemes aromát ad. Felhasználása: A paprikát levesek, húsételek, mártások, töltelékek, fasírozott, valamint sós sütemények elkészítéséhez használjuk. Fűszerkeverékek egész sorának alkotórésze. Minden fajta gulyás és pörkölt jellegű étel elkészítésénél alapvető összetevőként szolgál.
  • A fűszerpaprika az egyik legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Az ételeknek édeskés ízt és kellemes aromát ad. Felhasználása: A paprikát levesek, húsételek, mártások, töltelékek, fasírozott, valamint sós sütemények elkészítéséhez használjuk. Fűszerkeverékek egész sorának alkotórésze. Minden fajta gulyás és pörkölt jellegű étel elkészítésénél alapvető összetevőként szolgál.
  • A paprikát levesek, mártások, húsételek, elkészítésénél használjuk. A fűszerkeverékek egész sorának nélkülözhetetlen alkotórésze. Mindenfajta gulyás, pörkölt elkészítésénél alapvető összetevőként szolgál.
  • A paprikát levesek, mártások, húsételek, elkészítésénél használjuk. A fűszerkeverékek egész sorának nélkülözhetetlen alkotórésze. Mindenfajta gulyás, pörkölt elkészítésénél alapvető összetevőként szolgál.
  • A paprikát levesek, mártások, húsételek, elkészítésénél használjuk. A fűszerkeverékek egész sorának nélkülözhetetlen alkotórésze. Mindenfajta gulyás, pörkölt elkészítésénél alapvető összetevőként szolgál.
  • Erősen aromás illatával és pikáns ízével a majoránnára és a kakukkfűre emlékeztet. Gulyások, pizza, csirkehús, hal, saláták, spagetti tészta és spagetti-öntetek ízesítésére használják.

Cím