• Az édesköményt sertéshúsból és halhúsból készült ételek ízesítésére, valamint zöldséges ételek elkészítéséhez használjuk.Alkalmazhatjuk még kenyér, édes sütemény, édességek és likőrök készítésénél is.
  • A fahéj az ősz beálltával beköltözik a konyhánkba. Az ünnepi karácsonyi ízek, illatok, téli hideg esték kedvenc fűszere. A ceyloni fahéj kellemes édeskés, intenzív, kissé citrusos aromájú fűszer. A klasszikus, valamint az egzotikus konyha elengedhetetlen része. Kávé, kakaó, forralt bor, befőttek, rizs, valamint sós és édes ételek készítésénél egyaránt használjuk.
  • A fahéjnak édes, enyhén csípős íze és kellemesen édes illata van. Gyümölcsbefőttekbe, forralt borba, puncsok készítéséhez, süteményekbe, desszertekbe, húsételekbe és rizsbe használják.
  • A fahéj édes, enyhén kesernyés és jellegzetes aromás ízt ad az ételeknek. Édes és sós ételeket egyaránt ízesítünk vele. Befőttekbe, süteményekbe, forral borba, húsételekbe, arab, kínai és mexikói ételkülönlegességekbe használják.
  • Ízesített cukor. Felhasználása: sütéshez, kompótok, forralt bor, kávé, fagylaltok, desszertek ízesítéséhez.
  • Csípős ízű és kellemes illatú fűszer. Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe, és mártásokba.
  • Csípős ízű és kellemes illatú. Előszeretettel használják, húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe, és mártásokba.
  • Csípős izű és illatú fűszer. Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe, mártásokba és savanyúság eltevéséhez.
  • Csípős izű és illatú fűszer. Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe, mártásokba és savagyúság eltevéséhez.
  • Csípős izű és illatú fűszer. Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe és mártásokba.
  • A fokhagyma grnulátumot minden olyan esetben használhatjuk, amikor friss fokhagymára lenne szükségünk. Levesek, bárányhús, szárnyasok, füstölt hús, vagdalt hús elkészítésénél, valamint szendvicskrémekbe, pástétomokba, mártásokba és zöldséges ételekbe is használhatjuk.

Cím