• Hozzáadott só és ízfokozó mentes.
  • Nátrium glutamát mentes. Szárított termék (6+2 grátisz) 8 kocka, 4 liter. Felhasználása: a leveskocka kiválóan alkalmas húslevesek, mártások, gulyás és sült húsok ízesítésére. Elkészítése: oldjon fel egy leveskockát 500 ml forrásban lévő vízben.
  • Nátrium glutamát mentes. Szárított termék (6+2 grátisz) 8 kocka, 1,2 liter. Felhasználása: a pörköltszaft kocka kiválóan alkalmas gulyások, pörköltek és egyéb szaftos ételek ízesítéséhez. Elkészítése: oldjon fel egy pörköltszaft kockát 150 ml forrásban lévő vízben.
  • Nátrium glutamát mentes. Szárított termék (6+2 grátisz) 8 kocka, 4 liter. Felhasználása: a leveskocka kiválóan alkalmas szárnyas ételek, húslevesek, mártások, tészta és rizsköretek készítéséhez. Elkészítése: oldjon fel egy leveskockát 500 ml forrásban lévő vízben.  
  • Nátrium glutamát mentes. Szárított termék (6+2 grátisz) 8 kocka, 4 liter. Felhasználása: a leveskocka kiválóan alkalmas zöldséges ételek; levesek, főzelékek, mártások, tészta és rizsköretek készítéséhez. Elkészítése: oldjon fel egy leveskockát 500 ml forrásban lévő vízben.
  • Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Ajánlott adagolás: 90 g pác 700 g húshoz. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne sózza be!
  • Folyékony fűszerpác sült és grillezet húsok készítéséhez. Ajánlott adagolás: 90 g pác 700 g húshoz. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne sózza be!
  • Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Ajánlott adagolás: 90 g pác 700 g húshoz. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne sózza be!
  • Folyékony fűszerpác sült és grillezet húsok készítéséhez. Ajánlott adagolás: 90 g pác 600 g húshoz. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne sózza be!
  • Nátrium-glutamát mentes, tartósítószer mentes. Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. Ajánlott adagolás: 150 g pác 3000 g húshoz.
  • Nátrium-glutamát mentes, tartósítószer mentes. Folyékony fűszerpác sült és szárnyasok készítéséhez. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. Ajánlott adagolás: 150 g pác 3000 g húshoz.
  • Nátrium-glutamát mentes, tartósítószer mentes. Folyékony fűszerpác sült és sült húsok készítéséhez. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. Ajánlott adagolás: 150 g pác 3000 g húshoz.

Cím