• Étkezési citromsav. Felhasználási javaslat: teák, gyümölcs szörpök, befőttek, saláták ízesítésére kiválóan alkalmas.
  • Uborka és egyéb zöldségek elteveséhez. Száritott fűszerkeverék, uborka és zöldség tartésításáhez.   Felhasználási javaslat: 1. Az alaplevet 1,75 l vízből, 0,5 l ecetből (10 %) és 100 g Delko savanyúságtartósítóból készítjük. Ha az alaplevet édeskésre szeretnék elkészíteni, akkor adjunk még hozzá 100-120 g cukrot is. Édesítőszerrel is elkészíthető. 2. Az alaplevet 3-5 percig forraljuk, majd hagyjuk kihűlni. 3. Az előkészített, uborkával megtöltött üvegeket felöntjük a kész alaplevet. 4. Ezt az alaplevet használhatjuk még más zöldség illetve gombák tartósítására is, melyeket ajánlott sós vízben enyhén megfőzni, majd kihűlt állapotban az üvegbe helyezni, mint ahogy az uborkát. A csomagolás 2,35 l öntethez elegendő (8 db - 0,7 l üveghez).
  • Felhasználási javaslat: A termék felhasználható sütemények készítésénél lazítószerként, a receptben előírtaknak megfelelően. Használható foltok eltávolítására, valamint fém tárgyak tisztítására.

Cím