• A fehérborsnak jellegzetesen erős íze és kellemes aromája van. Alkalmazása: Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe és mártásokba.
  • Folyékony ételfesték élelmiszerhez. Adagolás:  max. 1 g ételfesték/1 kg élelmiszerhez. Használat előtt felrázandó.
  • A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: A feketeborsot saláták, levesek, hús és halételek elkészítéséhez használjuk.
  • Csípős izű és illatú fűszer. Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe, mártásokba és savanyúság eltevéséhez.
  • A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: A feketeborsot saláták, levesek, hús és halételek elkészítéséhez használjuk.
  • A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: A keketeborsot saláták, levesek, hús és halételek elkészítéséhez használjuk.
  • Csípős izű és illatú fűszer. Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe, mártásokba és savagyúság eltevéséhez.
  • Csípős izű és illatú fűszer. Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe és mártásokba.
  • A fokhagyma elterjedt az egész világon, az emberiség már évszázadok óta előszeretettel használja. Alkalmazása: A fokhagyma granulátumot minden olyan esetben használhatjuk, amikor friss fokhagymára lenne szükségünk. Levesek, húsételek, füstölt hús, vagdalt hús elkészítésénél, valamint szendvicskrémekbe, pástétomokba, mártásokba és zöldséges ételekbe is használhatjuk.
  • A fokhagyma grnulátumot minden olyan esetben használhatjuk, amikor friss fokhagymára lenne szükségünk. Levesek, bárányhús, szárnyasok, füstölt hús, vagdalt hús elkészítésénél, valamint szendvicskrémekbe, pástétomokba, mártásokba és zöldséges ételekbe is használhatjuk.
  • Alkalmazása: A fokhagymasót saláták, levesek, mártások, zöldség valamint húsból készült ételek ízesítéséhez használjuk.
  • Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Ajánlott adagolás: 90 g pác 700 g húshoz. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne sózza be!
  • Folyékony fűszerpác sült és grillezet húsok készítéséhez. Ajánlott adagolás: 90 g pác 700 g húshoz. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne sózza be!
  • Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Ajánlott adagolás: 90 g pác 700 g húshoz. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne sózza be!
  • Folyékony fűszerpác sült és grillezet húsok készítéséhez. Ajánlott adagolás: 90 g pác 600 g húshoz. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne sózza be!
  • Fűszerkeverék forralt bor készítéséhez.  
  • A fűszerkömény a leggyakrabban használt fűszerfajták közé tartozik. Felhasználása: Levesek, mártások, valamint kápostával, burgonyával készült ételek elkészítéséhez használjuk. Kiváloán alkalmas sertés, és báránysültek ízesítésére, továbbá kenyér és sós sütemények sütéséhez.
  • A kömény a leggyakrabban használt fűszerfakták közé tartozik. Burgoyából készült ételekbe, levesekbe, mártásokba, káposztába, sertés és báránysültek ízesítésére, kenyérbe és péksüteményekbe használják.
  • A kömény a leggyakrabban használt fűszerfajták köze tartozik. Burgonyából készült  ételekbe, levesekbe, mártásokba, káposztába, sertés és báránysültek ízesítésére, kenyérbe és péksüteményekbe használják.
  • A fűszerkömény a leggyakrabban használt fűszerfajták közé tartozik. Felhasználása: A köményt levesek, mártások, valamint káposztával, burgonyával készült ételek elkészítéséhez használjuk. Kiválóan alkalmas sertés, és báránysültek ízesítésére, továbba kenyér és péksütemények sütéséhez.
  • A kömény a leggyakrabban használt fűszerfajták közé tartozik. Burgonyából készült ételekbe, levesekbe, mártásokba, sertés és báránysültek ízesítésére, halételekbe, kenyérbe és péksüteményekbe használják.
  • Nátrium-glutamát mentes, tartósítószer mentes. Folyékony fűszerpác sült és szárnyasok készítéséhez. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. Ajánlott adagolás: 150 g pác 3000 g húshoz.
  • Nátrium-glutamát mentes, tartósítószer mentes. Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. Ajánlott adagolás: 150 g pác 3000 g húshoz.
  • Nátrium-glutamát mentes, tartósítószer mentes. Folyékony fűszerpác sült és sült húsok készítéséhez. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. Ajánlott adagolás: 150 g pác 3000 g húshoz.
  • A csípős paprikát levesek, mártások, húsételek, elkészítésénél használjuk. A fűszerkeverékek egész sorának nélkülözhetetlen alkotórésze. Mindenfajta gulyás, pörkölt elkészítésénél alapvető összetevőként szolgál.
  • A fűszerpaprika az egyik legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Az ételeknek édeskés ízt és kellemes aromát ad. Felhasználása: A paprikát levesek, húsételek, mártások, töltelékek, fasírozott, valamint sós sütemények elkészítéséhez használjuk. Fűszerkeverékek egész sorának alkotórésze. Minden fajta gulyás és pörkölt jellegű étel elkészítésénél alapvető összetevőként szolgál.
  • A fűszerpaprika az egyik legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Az ételeknek édeskés ízt és kellemes aromát ad. Felhasználása: A paprikát levesek, húsételek, mártások, töltelékek, fasírozott, valamint sós sütemények elkészítéséhez használjuk. Fűszerkeverékek egész sorának alkotórésze. Minden fajta gulyás és pörkölt jellegű étel elkészítésénél alapvető összetevőként szolgál.
  • A fűszerpaprika az egyik legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Az ételeknek édeskés ízt és kellemes aromát ad. Felhasználása: A paprikát levesek, húsételek, mártások, töltelékek, fasírozott, valamint sós sütemények elkészítéséhez használjuk. Fűszerkeverékek egész sorának alkotórésze. Minden fajta gulyás és pörkölt jellegő étel elkészítésénél alapvető összetevőként szolgál.
  • A fűszerpaprika az egyik legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Az ételeknek édeskés ízt és kellemes aromát ad. Felhasználása: A paprikát levesek, húsételek, mártások, töltelékek, fasírozott, valamint sós sütemények elkészítéséhez használjuk. Fűszerkeverékek egész sorának alkotórésze. Minden fajta gulyás és pörkölt jellegű étel elkészítésénél alapvető összetevőként szolgál.
  • A füstölt paprikát levesek, mártások, húsételek elkészítésénél használjuk. Gulyás, pörkölt elkészítésénél alapvető összetevőként szolgál. Kellemesen édes ízvilágát a szárítás utáni füstöléstől kapta.
  • A paprikát levesek, mártások, húsételek, elkészítésénél használjuk. A fűszerkeverékek egész sorának nélkülözhetetlen alkotórésze. Mindenfajta gulyás, pörkölt elkészítésénél alapvető összetevőként szolgál.
  • A paprikát levesek, mártások, húsételek, elkészítésénél használjuk. A fűszerkeverékek egész sorának nélkülözhetetlen alkotórésze. Mindenfajta gulyás, pörkölt elkészítésénél alapvető összetevőként szolgál.
  • A paprikát levesek, mártások, húsételek, elkészítésénél használjuk. A fűszerkeverékek egész sorának nélkülözhetetlen alkotórésze. Mindenfajta gulyás, pörkölt elkészítésénél alapvető összetevőként szolgál.
  • A paprikát levesek, mártások, húsételek, elkészítésénél használjuk. A fűszerkeverékek egész sorának nélkülözhetetlen alkotórésze. Mindenfajta gulyás, pörkölt elkészítésénél alapvető összetevőként szolgál.

Cím