• A fehérborsnak jellegzetesen erős íze és kellemes aromája van. Alkalmazása: Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe és mártásokba.
  • Folyékony ételfesték élelmiszerhez. Adagolás:  max. 1 g ételfesték/1 kg élelmiszerhez. Használat előtt felrázandó.
  • A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: A feketeborsot saláták, levesek, hús és halételek elkészítéséhez használjuk.
  • Csípős izű és illatú fűszer. Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe, mártásokba és savanyúság eltevéséhez.
  • A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: A feketeborsot saláták, levesek, hús és halételek elkészítéséhez használjuk.
  • A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: A keketeborsot saláták, levesek, hús és halételek elkészítéséhez használjuk.
  • Csípős izű és illatú fűszer. Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe, mártásokba és savagyúság eltevéséhez.
  • Csípős izű és illatú fűszer. Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe és mártásokba.
  • A fokhagyma elterjedt az egész világon, az emberiség már évszázadok óta előszeretettel használja. Alkalmazása: A fokhagyma granulátumot minden olyan esetben használhatjuk, amikor friss fokhagymára lenne szükségünk. Levesek, húsételek, füstölt hús, vagdalt hús elkészítésénél, valamint szendvicskrémekbe, pástétomokba, mártásokba és zöldséges ételekbe is használhatjuk.
  • A fokhagyma grnulátumot minden olyan esetben használhatjuk, amikor friss fokhagymára lenne szükségünk. Levesek, bárányhús, szárnyasok, füstölt hús, vagdalt hús elkészítésénél, valamint szendvicskrémekbe, pástétomokba, mártásokba és zöldséges ételekbe is használhatjuk.

Cím