• Folyékony ételfesték élelmiszerhez. Adagolás:  max. 1 g ételfesték/1 kg élelmiszerhez. Használat előtt felrázandó.
  • Aktív szárított élesztő. Elkészítés: a szárított élesztőt összekeverjük a lisztel és összedolgozzuk a többi adalékkal a recept szerint. Sütés előtt a tésztát (kb 30-60 percig) kelni hagyjuk. Adagolás: 2 teáskanál (kb 7 g) 500 g liszthez elegendő. 10 g szárított élesztő 1 kocka friss (42 g) élesztőnek felel meg.
  • Aktív szárított élesztő. Elkészítés: a szárított élesztőt összekeverjük a lisztel és összedolgozzuk a többi adalékkal a recept szerint. A 10 g csomagolás elegendő kb. 1 kg líszthez. Az élesztőt felhasználás előtt nem szükséges felfuttatni, csak ha azt a recept igényli.
  • Nátrium-glutamát mentes, tartósítószer mentes. Folyékony fűszerpác sült és sült húsok készítéséhez. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. Ajánlott adagolás: 150 g pác 3000 g húshoz.
  • Nátrium-glutamát mentes, tartósítószer mentes. Folyékony fűszerpác sült és szárnyasok készítéséhez. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. Ajánlott adagolás: 150 g pác 3000 g húshoz.
  • Nátrium-glutamát mentes, tartósítószer mentes. Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. Ajánlott adagolás: 150 g pác 3000 g húshoz.
  • Folyékony fűszerpác sült és grillezet húsok készítéséhez. Ajánlott adagolás: 90 g pác 600 g húshoz. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne sózza be!
  • Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Ajánlott adagolás: 90 g pác 700 g húshoz. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne sózza be!
  • Folyékony fűszerpác sült és grillezet húsok készítéséhez. Ajánlott adagolás: 90 g pác 700 g húshoz. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne sózza be!
  • Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Ajánlott adagolás: 90 g pác 700 g húshoz. Felhasználási javaslat: Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne sózza be!
  • Nátrium glutamát mentes. Szárított termék (6+2 grátisz) 8 kocka, 4 liter. Felhasználása: a leveskocka kiválóan alkalmas zöldséges ételek; levesek, főzelékek, mártások, tészta és rizsköretek készítéséhez. Elkészítése: oldjon fel egy leveskockát 500 ml forrásban lévő vízben.
  • Nátrium glutamát mentes. Szárított termék (6+2 grátisz) 8 kocka, 4 liter. Felhasználása: a leveskocka kiválóan alkalmas szárnyas ételek, húslevesek, mártások, tészta és rizsköretek készítéséhez. Elkészítése: oldjon fel egy leveskockát 500 ml forrásban lévő vízben.  

Cím